United Nations High Commissioner for Refugees
  • Tekstgrootte  Normal size text Increase text size by 10% Increase text size by 20% Increase text size by 30%
  • Printversie Printversie
  • Email dit document Email dit document
E-mail ontvanger: *
Uw naam: *
Uw e-mail: *
Uw boodschap:
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *. De informatie die u op deze pagina invult zal niet worden gebruikt om ongewenste e-mail te versturen, en worden niet verkocht aan derden.

Lauren Verster special volunteer voor UNHCR

©
Lauren Verster special volunteer voor UNHCR.

Lauren Verster is vanaf heden special volunteer voor UNHCR. Zij zal zich inzetten om in Nederland meer bekendheid te geven aan de activiteiten van de VN-Vluchtelingenorganisatie wereldwijd.

Lauren zal UNHCR vertegenwoordigen bij evenementen, campagnes en andere voorlichtingsactiviteiten. Zo zal zij op vrijdag 28 oktober, tijdens de boekpresentatie van ‘Geen van ons keek om’, geschreven door de Afghaanse vluchtelinge Tahmina Akefi, de avond presenteren en het aansluitende debat leiden.

"Tijdens mijn bezoek aan Calais en vluchtelingenkampen in Noord-Irak voor tv-werk heeft de uitzichtloosheid waar veel vluchtelingen in terecht komen mij enorm aangegrepen. Ik vind het dan ook een grote eer dat ik een bijdrage mag leveren aan het werk van UNHCR", verklaart Lauren.

Als presentatrice en programmamaker begon Lauren haar carrière bij Nickelodeon en MTV Networks. Ze werd bekend bij het grote publiek als een van de Jakhalzen. Vorig jaar reisde ze de wereld over met haar eigen programma ‘Lauren verslaat...’, waarin ze verslag deed van bijzondere verhalen. 

"Lauren Verster heeft blijk gegeven van een grote interesse voor het verhaal van het individu en van mensen in moeilijke situaties", zegt René Bruin, Head of Office voor UNHCR in Nederland. "We zijn zeer verheugd met haar engagement en kijken uit naar een vruchtbare samenwerking voor de miljoenen mensen die moesten vluchten voor geweld of vervolging."

« terug

URL: www.unhcr.nl/home.html
copyright © 2001-2016 UNHCR - all rights reserved.