United Nations High Commissioner for Refugees
  • Tekstgrootte  Normal size text Increase text size by 10% Increase text size by 20% Increase text size by 30%
  • Printversie Printversie
  • Email dit document Email dit document
E-mail ontvanger: *
Uw naam: *
Uw e-mail: *
Uw boodschap:
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *. De informatie die u op deze pagina invult zal niet worden gebruikt om ongewenste e-mail te versturen, en worden niet verkocht aan derden.

Lauren Verster wint 3e prijs Cosmopolitan Award

© UNHCR

Het tijdschrfit Cosmopolitan rijkt ieder jaar de ‘mooiste benen van Nederland award’ uit. Bij Cosmopolitan draait het om meer dan beauty alleen en daarom reikt Cosmopolitan elk jaar ook een award uit aan een Bekende Nederlander die haar beste beentje heeft voorgezet voor het goede doel.

Nominatie Lauren Verster door lezeressen
UNHCR’s Special Volunteer Lauren Verster was ook genomineerd. Slechts enkele dagen nadat Lauren is teruggekomen uit vluchtelingenkamp Dadaab, in Kenia, waar zij namens UNHCR met name scholingsprojecten bezocht, is ze door de lezeressen van Cosmopolitan uitgeroepen tot de Bekende Nederlander die haar goede doel het meest passievol vertegenwoordigt. Op 15 mei werd de prijs uitgereikt in het Muziekgebouw aan ‘t IJ in Amsterdam.

Bizarre situatie
"Bizar. Vier dagen geleden liep ik nog door het grootste vluchtelingenkamp ter wereld,nu sta ik op de 'mooiste benen van Nederland' verkiezing. Maar dat is niet voor niks,want we hebben zojuist 1000 euro gewonnen! Met dit geld kan UNHCR een watertank met een capaciteit van 10.000 liter kopen; voldoende om in de dagelijkse behoefte aan schoon water van 500 mensen te voorzien”, zegt Lauren.

‘Ook naar School in Dadaab’
Lauren Verster zal op 21 mei a.s. van 16.30 tot 18.00 uur in het stadhuis van Den Haag verslag doen van haar missie naar Dadaab. Die middag zal daar de aftrap van het project ‘Ook naar School in Dadaab’ plaatsvinden.

« terug

URL: www.unhcr.nl/home.html
copyright © 2001-2016 UNHCR - all rights reserved.